Logga: Marco Smedberg

Vårens datum klara – boka 2016 års resa redan nu!

mån, 2015-07-20 13:35

Nu har vi tillsammans med Winberg Travel satt datumen för två av vårens resor – Normandie och Gallipoli.

Välkomna att boka Normandie den 19-22 maj 2016 – en resa till ett av andra världskrigets avgörande krigsfält! Bilder från tidigare genomförda resor i Normandie hittar ni på Marco Smedberg Historia på Facebook.

I maj i år genomförde vi den första resan till Gallipoli bara två veckor efter 100-årsdagen av landstigningen. Det märktes verkligen att detta är stort i Turkiet. Att Kemal Atatürk här först hejdade de allierade 1915 och sedan blev landsfader är säkert en bidragande faktor. Det känns bra att det finns fler som tycker Gallipolis historia är intressant. Russell Crowes film om Gallipoli – The Water Diviner eller Last Hope – har fått lysande kritik och är väl värd ett biobesök. 

4-8 maj 2016 planerar vi nästa resa till Gallipoli. Varmt välkommen! Bilder från årets resa hittar ni på Marco Smedberg Historia på Facebook.

Marco Smedberg

NACKARPS GÅRD AB 
268 68 Röstånga 

info@marcosmedberg.se

0435 - 910 06
0708 - 93 14 39

Om Marco Smedberg
Exklusiva resor till militärhistoriskt viktiga och exotiska områden.

Marco Smedberg Histora drivs av makarna Marco och Anita Smedberg. www.marcosmedberg.se presenterar Marco Smedbergs böcker, krönikor och föredrag, men även Marco Smedberg Historia – unika militärhistoriska resor i samarbete med SMB, Mejtresor och Historiska Resor. 

 

 

Missa inte
I samarbete med tidskriften Militär Historia presenterar vi såväl äldre som nya krönikor som Marco skrivit eller skriver för tidningen.