Logga: Marco Smedberg

Ny hemsida

ons, 2014-09-10 15:08

Det är med stolthet vi nu presenterar Marco Smedberg Historia – vår helt nya webbsida! Här har vi samlat information om Marcos böcker, äldre och nyare artiklar, föreläsningar, event och sist men inte minst, nyheten militärhistoriska resor. I samarbete med Winberg Travel startar vi nu Marco Smedberg Historia – exklusiva resor till flera historiskt intressanta krigsskådeplatser. Marco Smedberg tar dig med till kända slagfält och ödesmättade platser och delar på ett engagerat sätt med sig av sin kunskap och levandegör det historiska händelseförloppet. Först ut är Gallipoli och Normandie, tätt följt av MonteCassino och Vietnam-Laos. Självklart kan du som är intresserad sätta ihop din egen resa med Marco som ciceron!

Välkommen!

Marco Smedberg

NACKARPS GÅRD AB 
268 68 Röstånga 

info@marcosmedberg.se

0435 - 910 06
0708 - 93 14 39

Om Marco Smedberg
Exklusiva resor till militärhistoriskt viktiga och exotiska områden.

Marco Smedberg Histora drivs av makarna Marco och Anita Smedberg. www.marcosmedberg.se presenterar Marco Smedbergs böcker, krönikor och föredrag, men även Marco Smedberg Historia – unika militärhistoriska resor i samarbete med SMB, Mejtresor och Historiska Resor. 

 

 

Missa inte
I samarbete med tidskriften Militär Historia presenterar vi såväl äldre som nya krönikor som Marco skrivit eller skriver för tidningen.